Alıntı:
Why Nickli Üyeden Alıntı
Allahın 99 Esma’sına karşı bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz tüm günahların bir şekilde üzerimize yapışan gözle görünmez izleri ve kokularını taşırız. Yıkanmakla da geçmez bunlar, onun için Tövbe şart. Benim tecrübe ettiğim, bu yolculuğa başlamama vesile olan @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abinin, 99 Esma ile Tövbe konusuydu. Daha iyisi vardır, yoktur benim tecrübe ettiğim en tesirli Tövbe buydu herkese de şiddetle tavsiye ediyorum.Link aşağıda, rakı içen arkadaş da ayılınca bi denesin bakalım belki de ihtiyacı olan budur
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
bunu yaptim hocam ben cok iyi hissetmisdim bir ara imanim zayiflamisdi her turlu tertib yapiyordum sonra sizede yazmisdim akil hastalik gibi olaylari ayirt edemiyordum istigfara yuklendim cok fazla ozelikle SubhanaAllahi ve Bihamdihi ve SubhanAllahil Azim Estagfirullah El Azim sabah aksam 100er kez cok ihtiyacimi karsiladi
Alıntı:
Why Nickli Üyeden Alıntı
Allahın 99 Esma’sına karşı bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz tüm günahların bir şekilde üzerimize yapışan gözle görünmez izleri ve kokularını taşırız. Yıkanmakla da geçmez bunlar, onun için Tövbe şart. Benim tecrübe ettiğim, bu yolculuğa başlamama vesile olan @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abinin, 99 Esma ile Tövbe konusuydu. Daha iyisi vardır, yoktur benim tecrübe ettiğim en tesirli Tövbe buydu herkese de şiddetle tavsiye ediyorum.Link aşağıda, rakı içen arkadaş da ayılınca bi denesin bakalım belki de ihtiyacı olan budur
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
sizide burada rahatsiz etdim hocam ama bir akrabam icin size yaziyorum benim dedemin abisi vefat edeli 4-5yil oluyor sigardan gitdi son 3gun agliyordu evdekilere azraili gordugunu soyluyordu bir gun kala bagiriyordu yine sen mi geldin git evimden diye namaz kilmazdi ibadet etmezdi ona bir faydam olabiirmi acaba yinede?