psikolojik tedavi gör bence herkes bir yerini bir şeye benzetmeye çalışıyor yıllardır bu işleri araştırıyorum ilk defa bu kadar saçma bir yazı gördüm normal boğaz kardeşim hiç bir şey falan da yok sen ne görmek istiyorsan onu görürsün cinler boğazda vücutta kamerada falan da gözükmez
Alıntı:
Severuz Nickli Üyeden Alıntı
Anne karnındaki bir bebekle telepatik yoldan konuştuğum bir deneyim yaşamıştım . 4-5 aylıktı sanırım . Konuşması ve kurduğu cümleleler beni hayrete düşürmüştü . Benden kat ve kat zeki ve bilgiliydi . Konuşmanın içeriği kişiye özel olduğundan burada paylaşamayacağım ama bir ara bu deccal mi acaba diyede düşünmedim değil .
|
gidişat iyi ye değil bence bir kendine baktır sen evliya mısın şeyh misin telepatik yolla bağlantı kuruyorsun bunlar islamda mümkün ama belli manevi dereceye ulaşmış keramet sahibi kişilerde olur onlar da burada gezmez diğer kişilerde olan telepatik sesler duymak kafir cinlerin oyunu bu kadar açık ve net deccal falan düşüncesi ile cinler seninle onuyor bir ara haberde çıkmıştı adamın biri diğerini deccal diye öldürmüştü ve bunu inanıyordu gerçekten