Alıntı:
Garip1isi Nickli Üyeden Alıntı
Yapmadım bu sene hava astsubaylığa gidecektim tekrardan sınava çalışmaya karar verdim
Evet biliyorum
|
Nasıl asker göndereceksin sınır komşusumu?
Haberleri izliyormusun suriye savaşından dolayı suriye açıklarında ve israil açıklarında abd-ingiltere-fransa-almanya ve diğer avrupa devletlerinin donanmları varmı yokmu?
Sen burdan donanma yolladın işgal için onlar izin verecek buyur geç diyecek?
Biraz bir haber programlarını takip et kardeşim.Geçen emekli amiral diyorki almanyadan bunlar denizaltı aldı israil
bizdede var denzialtı sendeki gemi batırır başka bi işe yaramaz.Onalr aldıkları denizaltılara nükeler başlıklı füzeleri taktılar adamların zaten kıç kadar deniz kıyısı var o denizaltılar nerde sence?
Birde dünayad hangi ülkelrde nükleer silaha sahip diye aratırsın.İsrailin elinde olması muhtemel sayıyı görürsün.300 civarı olduğu söyleniyorda bazı kaynaklarda 500 geçiyor.
Sonrada o götü boklu israili işte ırak-iran-suriye-yunanistan-bulgaristan-gürcistan bunlar birde sınır komşusu olanlar aynı kefeye koymazsın diye umut ediyorum.
Hatta üstte imas yazmış sene 1986 da bir hava bir hava ilk f16 lar o zaman geldi savaşan şahin dgeldi diye haberler yapıldı ben haıtrlıyorum şimdi hepsi 40 yaşında hurda amerikadan kit gelecekde onlar adam olacakda bizde kıçımızı toplayacağızda.Ayrıca KAAN var demi oda model uçak uçar motor yok daha doğrusu veren yok.Troller şöyle yaptık böyle yaptık doğru altımıza yaptık .
KAAN için denen üretim bandı kurup imalatı seriye dönmesi minumum 10 senen peki 10 sene içinde bir saldırı olursa ne yapacağız oturup izleyeceğiz özet bu.Eldekiler f16 olduğu kadar kullanırısın olmadı hava üstünlüğü düşmana geçer.Buda acı gerçek maalesef.
|