Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
simdi bu dediginin kevser suresi nde ki tertip ile gelen varliklarin sana yonlendirmesimi yoksa
etrafinda ki serli bir varligin kandirmacasimi anlayabilirmisin?
sonucta ruyada gorulcegi yazarken sen uyanikken goruyorsun
ozel bir durum un olabilir olmayabilir bilemiyorum herkesde tertipler ayni sonuclari vermez kisinin itikadina gore cok farkli seyler olabiliyor
bak bir sitedeki abimiz yazmis irtibata kalin bakalim ne cikicak sonuclar
|
valla onu ben bilmiyorum ama aylar önce ben bu siteyede yazmıştım. çok sık değil ama birkaç ayda bir beni gece uyurken sanki birşey sıkıyor. yani böyle bazen aynada çirkin bir suret görüyorum ve bütün vücudumu birşey sıkıyor ama aşırı bir sıkma. ama boğazıma yatma gibi değil karabasandaki gibi. tüm vücudumu birşey sıkıyor o kötü şey. sonra ben sürekli ayetel kürsi yada felak nas okuya okuya uyanıyorum. ve bir süre vücudum öyle kasılı halde kalıyor. ve bu birkaç ayda bir oluyor. ama hep rüyama korktuğum bir şekilde giriliyor
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
özelden yaz, uzerinde büyü var mi yok mu gorelim..
|
şu yazdığım kısmı okuyabilir misiniz.
çok sık değil ama birkaç ayda bir beni gece uyurken sanki birşey sıkıyor. yani böyle bazen aynada çirkin bir suret görüyorum ve bütün vücudumu birşey sıkıyor ama aşırı bir sıkma. ama boğazıma yatma gibi değil karabasandaki gibi. tüm vücudumu birşey sıkıyor o kötü şey. sonra ben sürekli ayetel kürsi yada felak nas okuya okuya uyanıyorum. ve bir süre vücudum öyle kasılı halde kalıyor. ve bu birkaç ayda bir oluyor. ama hep rüyama korktuğum bir şekilde giriliyor