Alıntı:
Mara Nickli Üyeden Alıntı
Zahmetinize alakanıza teşekkür ederim allah razı olsun. Pek dindar bir ailede büyümesin lakin kendimce inancım da imanım da tamdır . Verilen verilmesi ihtimali olan yahıt verileceğini umduğum hiçbir şey bir diğer kuldan üstüne yapmaz beni. Herşeyin sahibi hak düşüncesinde yim. Yazıyı yazan kişi nükte ile birlikte çok hoş anlatmış. Bu rüyayı darda olduğum bu günlerde görmüş olmak beni mutlu etti birisi benden fazla olana da danışıp anlamadığımı anlamak eksiğimi gidermek üzerime düşen bilmediğim bir vazife var ise yerine getirmek maksatlı açtım bu başlığı. Gün boyunca salat ettim. Fatiha okudum önce hz Peygamber Efendimizin sonra gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin etmiş lerin derviş lerin alimlerin Allâh dostlarının ruhuna bağışladım. Bu saat oldu devam ediyorum uyumak da nasip olmadı vardır bir sebebi.
Tekrar teşekkür ederim allah razı olsun.
|
Yazı Münir Derman hazretlerine ait kardeşim.
Ayrıca bugün senin rüyanı okudum yoğunluktan yazamadım ama Mümin müminin aynasıdır. Demek ki az gönderiyorum diye kendimi sorguladım bende başladım fazlaca hediye etmeye. Okuyan kaç Peygamber aşığını ateşlediğini bilemezsin, vesile olmak hayrı işlemekten daha evladır. Herkes bi el atsın, Ravza’yı Fatiha ve salavatlarla bombardımana tutalım inşaAllah