Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Kör olan ümmet kına yaksın her gün birbir öncülerimiz yok oluyor
|
Ümmet ne yapsın.Bak konu açan ne demiş mesajda islam ülkesi liderleri en zengin olan kim suudi arabistan-Birleşik arap emirlikleri-Katar-kuveyt-bahreyn zaten buralarda ABD üsleri var.Bunlar bir laf diyince israil aklınızı başınıza alın yoksa sizi o makamdan azad ederiz diye kaç kere tehdit etti.Zaten o devletin insanı petrolden çalışmadan para alıyor yazdıklarımın hepsinin belli maaş veriyorlar ülke insanına çalışma yok extra çalışan ise üste extra maaş alıyor.Yeme hasanın böreği olayı.İşte yemene ordu sokup orda güç gösterisi yapıp bayağı insanıda öldürdüler.Farzı misal orduyu sirail soksa ne olur ben diyim 2-3 günde alaşağı ederler kısa net.Bunalrda zaten paranın verdiği o tatlı hayat lezzet ve istediğine ulaşma isteği olunca beride ölen ölmüş çokda tınn diyorlar görünen bu.Klasik birleşmiş milletler toplanır bir kınama olay bitti.
Asıl mesele kasım seçimleri işte o seçimden sonra genel kanaat oki asıl savaş o zaman başlayacak niyetleri öyle böyle irana operasyon olabilir.Artık iran yıkılır yıkılmaz onuda zaman gösterecek.Ama ondan sonrasıda bize gelir.
Ha bizde şimdi oraya buraya laf edenler işte iş başa düştümü göreceğiz.Ülke bir işgala falan uğrarsa işimiz çok zor ben diyim.Etraf çevrili yunanda suriyede abd askeri üsleri var deniyor niye.
Helede bedelli askerlik yapan yiğitleride göreceğiz Allahın izni ile diyorum.
Çünkü bedelli yapar çene carcar carcar twitter da yazar işte sivri zekası ile orduyu israile sokalım diyende var.Nasılsa ölmeyecek işi garantiledi arkadaş bedelli yaptı kurtuldu ama işte silah altında olan asker gitsin şehid olsun.Şehidlik onlara yakışır derler.
.Sen ne yapıyorsun desen ben geri hizmetim yaşamayı seviyorum niye öleyim ölen ölsün mantığı.NOKTA.
|