Alıntı:
Severuz Nickli Üyeden Alıntı
Bende aynı sizin gibi okudum ama benim maksadım tamamen dünyevi idi zaten çok okumama izin vermediler sürekli uyandırmaya başladılar tanıdıkların sesleri ile yardım isteyen çığlıklar ile uyandırmalar mı istersin yada yataktan havaya kaldırım fırlatmalar mı en son artık gelip yumruk yumruğa kavga edeceklerdi sanırım hemen bıraktım . Ayetel kürsünün enerjisi Beyazalim üstadın da dediği gibi çok yüksektir. Mürşid gerekir ama Mürşitlik nefsi merziye mertebesinde olmalıdır. Benim şahsi hissiyatım Mahmut efendinin ölümü ile Mürşitlik müessesi bitmiştir Evliyalar her yerde vardır ama mürşit irşat makamıdır . Mürşidin mürşidide Allahtır.
Sonuca gelecek olursak Her yüz ayetel kürsüden sonra veya Esma veya Ayet veya sure ne okunursa okunsun Allah rızası güdülerek okunacak ise her yüzüncüden sonra İlahi ente maksudi ve rızake matlubi dendiğinde o yapılan duanın başkaca etkilerden muhafaza olması için garanti belgesidir. Ben gecede 99 Esmanın her birini 99 kez okuyup sonra 100.kezde bu dua ile bitirdiğimde dahi hiçbir olumsuz etki görmedim .
İlahi ente maksudi ve rızake matlubi . Manası Allahım maksadım sendin amacım senin rızanı kazanmaktır.
|
ben de öyle metafizik olaylar olmuyor olsa çok korkarım zaten , sadece her gün rüya görüyorum , bilinçaltı rüyaları