Bir kişi ben müminim diyorsa Allah CC korkuysa duasında bile edep terbiye haya olmalı derim.
Sana 2 dua örneği atayım.
1-Namazkıldı namaz peşine senin dediğin gibi evli olmayan bekar kız var onu gördü beğendi kızın aklında değilsin ancak ona yapacağın dua beni sevsin alev alev benim için yansın diye dua edersin başta Allah CC hakaret etmiş olurmusun olmazmısın.
Yada yarabbi ben bu görünce beğendim bu benim kaderimde bana eş olacaksa hayırlısı ise bana nasip et der duayı bitirisin.
-Sapıkça dua yapanlar varsa ona örnek olsun.
İşte adam namaz kılar ama her namaz kılan günahlardan sakınıyormu zannediyorsun Allah adamı sapık yapmasın dua eder kime eder komşu karısı ile aramızda gönül ilişkisi olsun kocası yokken ben ona elimden gelen yardımı yaparım zihniyeti yardımı anlayan anladı anlamayanda nöroloji doktoruna tedavi olsun beyin nöronlarıdna kesin sorun var yada komşu kızı ile aramız iyi olsun yada akrabasındaki karılara dadanan yokmu bir sürü haber programlarında haber çıkıyor işte Allah azıttırdımı aklıda hep cinsel organında olan kadın erkek fark etmez her yola tevessül eder.
geçen haber vardı kocası işte iken 12 sene kuzenini eve alıyor ondan 2 çocuk yapıyor 1 çocukda kocasından yapıyor boşanınca dna testinde çıkıyor.
Yani kalp kötü olmasın.
Şeyh-ül Ekber Muyhiddin İbn’ül Arabi KS
|