Alıntı:
Selim123 Nickli Üyeden Alıntı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bakın bu linkte sayit suat hatemli diye bir metafizikçinin konuşması var,falanca beni sevsin diye isim vererek dua okumak sihirli büyüdür diyor,salih memişoğlu hocanın kitabında da birilerini etkilemek için dua okumak sihirdir büyüdür diyor yani benim devreler yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bakın bu linkte sayit suat hatemli diye bir metafizikçinin konuşması var,falanca beni sevsin diye isim vererek dua okumak sihirli büyüdür diyor,salih memişoğlu hocanın kitabında da birilerini etkilemek için dua okumak sihirdir büyüdür diyor yani benim devreler yandı.
|
Sen okuduğunu nasıl anlıyorsun mübarek.
Tane tane yazıyoruz tane tane ama okuduğunu anlamak istemiyorsun.
Benim yorumumda ne diyorum namaz sonu dua ediyorsun hayırlı eş olacaksa bana nasip et.Hayırsız eş olacaksa nasip etme !!!!!
Ben beni sevsin diye yazdımmı?
sen hala beni sevsin derdindesin.işte beni sevsin diye edersen büyüye girebilir derler tabii.Çünkü ortada nikah yok hiç bişey yok adam kadına vurgun kız adama vurdun birbirlerine aşıklar buda dinen haram biraraya gelip mercimeği fırına verip işi bitirende var.
Hatta sitede konu açanda var adam beni evlilik vaadi kandırdı yani ne olmuş olabilir tahmini en gerizekalı bile anlar sanırım.Adam bunu evlenrizi ya sorun yok dur nasıla eşim oalcaksın diyip bir test sürüşü yapalım birbirimize vucudlarımız uygunmu görelim.Zaten adamın amacı 1-2-3 beraber olurlar cinsel ilişki sonrası zaten kabak tadı verir o işi bitti der çıkar.Bas tekmeyi yapar.
biride geçen aynısı ama o piç evli imiş yani tam piç.kız sonra öğreniyor evli olduğunu kendini bekar tanıtıyor.amacı ne sizce.