Alıntı:
SenolAktas Nickli Üyeden Alıntı
Bu yazıyı yazmadan evvel 170 Ayetel Kürsi okudum. 9 aydır her gece farklı farklı zikirler yapıyorum, birçok hacet namazı kıldım. Türkiye'de faaliyet gösteren her cemaatle konuştum neredeyse. Her gece ağlamaktan yoruldum. Ne babalık vazifemi ne de kocalık vazifemi yerine getirebiliyor um. Benim üzerime bir iftira atıldı ve hukuki bir süreç başladı Eylül ayında duruşma var. Ben bir şey yapmadım rahatlığı yok bende korkuyorum. Kızımdan, karımdan ayrı düşmekten korkuyorum. Aylardır günde belki 1 saat bilemedin 2 saat uykuyla duruyorum. Birazdan sabah ezanı okunacak ben koştur kostur camiye gideceğim. Ben bana bu iftira atanların canları yansin istiyorum dostlar. Ve kurtulmak istiyorum bu canına yandimin durumundan. Var mı bildiginiz bir zikir veya dua? Ayetel Kürsi hüddamını çağırmaya çalıştım ama.basarili olamadım. Ne olur yardım edin bana.
|
1---ayetel kursinin hadimini cagirmak sadece ayetel kursi okumayla olmaz, bir cok sarti var
2--- olan olmuştur olacak olanda olmuştur der bir ulu kişi, yasaman gereken bir sınav varsa ve alnına yazılmışsa yaşayacaksin
3---berhetiyyede bir islem var ama yapmak ve başarili olmak cok guctür ayrica çokta tehlikelidir...