Alıntı:
fth7 Nickli Üyeden Alıntı
Mana Aleminin Genelkurmay Başkanı (umarım makamını, görevini temsil için doğru bir ünvan benzetmesi olmuştur) Abdülkadir Geylani hazretleri'nin himmetleri ile müşerref olunan bu yaşanmışlıkları görmek, duymak, okumak tarifsiz bir duygu. Bu anınızı paylaştığınız için çok teşekkürler..
Ve gerçekten de dediğiniz gibi ben de bizzat şahit oldum soysuz kansız en koyu şeytani bir varlık ne kelimei şehadetler getiriyor, nasıl rahmani, ruhani, evliya vesayir her türden numaralar, taklitler yapıyor ben de sayısız kez şahit oldum evet
|
Evet kardeşim en büyük Veli, benim sahabemin ayağının tozu olamaz diyor Resulullah Sav efendimiz aha bizler de Abdülkadir Geylani hazretlerinin ayağının tozu olamayız. Yetiş dediğimiz de yetişir Allahın izniyle, yeter ki Allah için olsun bu sesleniş. Biz de her gün ne okursak hediye ediyoruz, vefasız olmamak adına hürmet ediyoruz daima hepsine. Biz onları büyüğümüz olarak vefa ile hayırla andığımız sürece, onlar küçüklerini zaten severler. Allah ahirette de yakın eylesin inşaAllahu Rahman
Hem ne diyordu Resulullah Sav efendimiz “ Kişi sevdiğiyle beraberdir “
Biz de yırtarsak aha burdan yırtarız