Alıntı:
Karanfil gece Nickli Üyeden Alıntı
Liseye gittiğim dönem, yeni taşındığımız bahçeli evimizde, her gece kuran hatim olurdu bütün gece, rahmani, şeytani, mana alemi bu tarz konular hakkında hiç bilgim yok, sabah namazı okunuyor sanırdım.sonra sabah namazı bu kadar uzun okunmaz ki dedim. Öyle bir hafta aileme de hiç bir şey söylemedim. Sonra bu konulara hakim babaanneme söyledim. Gece bak okunuyor duyuyormusun diye.aiilede hiç kimse duymuyor. Okunan Kur'an-ı. Nedir ne değildir çocuk aklımla korkum ve kabusum olmuştu.yastıkları kapıyordum kulaklarına.iyi bir şey mi kötü bir şey misonra rüyamda okuyan kişiyide görmüştüm. Bana demişti korkma benden okuduklarım kurandan ayetler, şifa olsun sana, adını da söyledi..sonra bahçede yatır olduğunu öğrendik isminide öğrendik.gerçekten rüyamda söylenilen isimdi. Sonra rahmetli babam ,benim psikolojim etkilenmesin diye ordan taşınmayı uygun gördü. Ve taşındık
|
Mübarek birisiymiş demek ki kardeşim.Allah rahmetiyle muamele etsin. Yerinde olsaydım kabrinin yeri belli değilse, yerini belli eder Allah rızası için bir Fatiha okunmasına vesile olurdum. Bazen mümin kulların ruhları, kalbinde hinlik olmayan masum kimseleri ziyaret ederler rüya yoluyla veya başka şekiller de. Su isterler rüyada mesela bu dua beklediğinin göstergesidir. Ruhuna bir Fatiha okuyacak kimsesi olmayan ne garipler yatıyor adı yok sanı yok çoğunun kabri bile kaybolmuş yerle yeksan olmuş..
Onun için bir Fatiha 3 ihlas bile olsa hatırınıza geldikçe Peygamber efendimiz ailesi ehlibeyti ve ashabı başta olmak üzere tanıdığınız kimselere isimleriyle ardından bütün müminlere diyerek hediye edin. Teşekkür etmeye bile rüyana girmesi bir mertebe istiyor, onlara ne büyük hayır yapıyoruz ahh bir bilebilsek.. Hatta mübarek kullara yakın bulunan kabirlere bile sırf orada yatan güzel kulu azap seslerinden rahatsız olmasın diye azap görmeyenler var. Allah rahmetini saçacak yer ararken, bizlerin ne ölene ne kalana saygımız var.. Allah bu ümmetin üzerindeki gafleti kaldırsın inşaAllahu Rahman