30.07.24, 22:51
|
|
Dost Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 125 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Selim123 Nickli Üyeden Alıntı
Yani kardeşim sen şunu mu anlatmak istiyorsun,elini aç Allahım hayırlıysa nasip et de.Diğer türlü dualar zikirler okumak yanlış mı illa o da beni sevsin diye?
|
Yani kardeşim sen şunu mu anlatmak istiyorsun,elini aç Allahım hayırlıysa nasip et bu kısmı çok iyi anlamışsın.
Günümüzde hala aşk meşk sevgi arayan varda inan materyalist düzende yani paraya tapan düzende işte sözde seni seven gözüken evlenip sonradan boşanan çok.Genel boşanmalar günümüzde maddiyattan dolayı.Görünürde klasik laf şunu derler aşkımız ilk zamanlar süperdi eeee nazar değdi bize aşkımız bitti helede çocuk falan varsa zaten boşanınca pel perişan parçalanan ailelerde var.İşte duada niye hayırlı ise ver de diyoruz alırsın hayırsız biri ile evlenirsin kadın olsun erkek olsun evlendikten sonra zaten kabuk değiştiren olur ve evlendiğim kişi değil bu dersin.Ve kan kusturur kızılcık şerbeti içirir.
Hala bana aşık olsun körkütük şekilde gözü benden başka kimseyi görmesin bana tapsın dersin.Öyle modelde olur.
O zamanda Allah CC devreye girerse hoppppp bu olur iyi oku..
-------
Hz. Mevlâna – Düşmem Dersin Düşersin şiiri
Allah der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım…
Ve ekler; “Onsuz yaşayamam” deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar,
Canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…
“Düşmem” dersin düşersin, “Şaşmam” dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya; “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.
------------
seni aşırı sevdiya bundan dolayı sen rahmetli olursun onu imtihan edebilir belki Allah CC.yani.
Boşuna imtihan dünyası denmiyor.
Şeyh-ül Ekber Muyhiddin İbn’ül Arabi KS
|