Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
dahada çogalacak, teşhirciler ve deyyuslar çok fazlalasti, adamin karsi veya adamin kizi, veya erkegin kızkardeşi,
askili atletle,yada kasiginda şortla, yada göbegi acik geziyor kendini teşhir ediyor, yanindaki koca yada baba yada ağabey isimli deyyuslarda ben erkegim diye gerine verine geziyor
musallatin en cok hoşuna giden durum, boş dururmu hiç...
|
abi geçen 90lı yıllarda istanbulun eski videolarına denk geldim insanların giyim kuşamlarıyla şimdi arasında uçurum var ben 30 senede bu kadar yozlaşmayı internetin çok büyük etkisi oldugunu düşünüyorum çünkü videolarda müziklerde bu giyim kuşamlar o kadar normalleştirildiki internetlede herkez bunlara erişim saglıyor bir topluluga birşey empoze etmek istiyorsan önce o şeyi normalleştir zaten otamatikmen onlar onu yapmaya başlayacaktır bide açık saçık giyinmeyi medeniyet çagdaşlık sanıyorlar ya en çok ona tutuluyorum bir insan düşüncesiyle çagdaş olur giyim kuşamıyla degil geçen haberlerde havuza inancı geregi giyinen bi insanı havuza sokmuyorlar ve bu olay müslüman olan bir ülkede yaşanıyor nedir bu kin öfke bakalım daha neler görecegiz selametle