istihare evresini geçeli çok oldu hocam, bende ailemde durumdan oldukça eminiz. Hatta bu durum benden daha çok ailemi namazında niyazında olmalarına sebep oldu , zaten öylelerdi ama daha çok devam ediyorlar çok şükür. Fakat aile içi huzur kavga dövüş yalan iftira çok büyüdü. Ben onun kendi suretini sıkıntılı bir şekilde gördüm; Baya heybetli , yeşil ten renginde fakat siyaha çalan kapkara yerleri var ve çok sayıda çok acayip kanatları var farklı farklı sanki 8 - 9 tane gibi , ana durum bu anlattığım iki konuda gelişen olaylar oldu. O zamanlar çok daha şiddetliydi fakat beni Hale ve o diğer ikisinden kurtarınca güven verdi bende güven verdim ama ben ELHAMDÜLİLLAH Müslamım ama vazifelerimden daha çok inancım ve maneviyatıma daha çok önem verdim , bu da onu çok rahatsız etti aslında benide çok rahatsız etti , kendi yaptığım seçimler doğrularıyla yanlışlarıyla sadece bir kez net bir şekilde ''bedelini ödediğin amaca ihanet etme'' dediğini duydum ve öyle bir korku anı hayatımda hiç hissetmedim. Sanki kanım çekildi , felç geçirmiş , elektrik çarpmış gibiydim tüm vücudumda hissettim bunu ama ruhumu yaraladı sanki. Ne eskisi gibi gülebiliyorum , ne huzurluyum , ne mutluyum , hayatıma ciddi anlamda girdiğini düşündüğüm 2 kişi oldu bu uzun süreçte ve hepsi incir çekirdiğini doldurmayacak bahanelerle gittiler ve araştırdım biraz bunu , bu konuya engel olabildiklerini öğrendim ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum, kendi kuruntum veya düşüncelerimde olabilir. Tek amacım kontrolü ele alabilmek , yol gösterebilecek , öğretebilecek bir ilim sahibi mürşide ihtiyacım var. Eğer bulursam tüm her şeyi her detayıyla birlikte anlatacağım.
.
|