Alıntı:
Mara Nickli Üyeden Alıntı
Bu ve benzeri durumları işin içinden çıkamayayıp biraz anlattığımda kliniğe götürüldüm aslında yapılan şey bir bakıma doğruydu psikolojik bir hastalığın belirtiside olabilirdi ilaç da kullandım destek de aldım taki bunun bir hastalık oşmadığını anladığım ve araştırmaya başladığım güne kadar. Bir zamanlar daha önyargılıydı insanlar bu konulara kuantum fiziği , deneyleri, filmleri, sosyal medyanın her bireyin kendini ifade edebilecek kadar yaygınşaşmasıyla insanlar benzer deneyimler yaşayanlar birbirini daha kolay bulur oldular fakat nefsin oldığı yerde kötülük vardır dolayısıyla kandırılmaya da açık hale geldiler suistimal de edildiler. Allah doğru insanlarla denk düşürsün.
|
Diğer bilgiler kadar net olmasa da, bu yöntem “hiçbir bilgisizliğe karşı/sıfır bilgiye karşılık” bir bilgi toplama yoludur ve de bazen çok kesin öngörüler yapılabilmektedir. Rusya 1960'larda, Amerika 1970'lerde bu işe askeri çalışmalarla girmiş ve uzun yıllar gizli olarak çalışmaları sürdürmüşlerdir. Sürekli çalışma yaptıkları şimdi anlaşıldığı halde, o dönemde ısrarla “çalışma yapmıyoruz” yanıtını vermişlerdir medyaya. Gerçekten iyi bir uzaktangörücü veya durugörücü için ulusal sır ya da gizlilik diye bir şey olamaz. Çelik kapılar ardına saklanmış “kozmik oda” bir şey ifade etmeyebilir. Hatta bir CIA ajanı çantasında tahmin edilmesi saklı eşyalarla gelmiş ve meşhur bir uzakatan durugörüre test etmek için içinde ne var, diye sormuş. O da, “Snahtar, Seven Up kutusu, haç işareti, plaka…” diye tek tek sayınca, yanıtı “kahrettin, artık hiçbir şeyin gizliliği kalmadı!” olmuş.