Oda belki imtihan.Bazen diyor Cenabu Rabbul Alemin kulumun istediği şeyi vermem neden vermem çünkü versem onun için hayırlı değil şer getirir diyor.
Hal böyle olunca işte insanoğlu herşeyi istiyor istedikçe vermiyor alamadıkça kulda azıtıyor istiyor ve kısır döngüye dönüyor en basiti herkes avantadan zengin olmak ister gibi.
Havalar sıcak yatakta yatılmıyor haliyle gece 5-6-7 kere uyanırım ve uyurum ister inanın ister inanmayın işte geceden geceye fark olmakla beraber 5-6 rüya görürüm bir orda bir burda bir öyle bir böyle bazen sitede konular açılır efendim astral seyahat nasıl yapılır falan filan aslında benim olaya bakılırsa astral seyahatin kralını yapıyorum anlaşılan ama bende onlar gibi ihtiraslı şehvetli istekler yok şunu okuyum bunu okuyumda astrala çıkayım diye.Gezegenlere gideyim orda ne tür canlılar yaşıyor gibi isteklerin yok.Bunu isteyende oldu.
Üstte ne dedim Cenabu rabbül Alemin herkesi test ediyor derken neyi çok istersen işte onu elde edememen için sana vermemek için her şartı hazırlıyor ve kulu sürüm sürüm süründürüyor.
Bak ben ne diyorum herkese yazıyorum ne dua ne uygulama yapıyorum bu yaz geceleri 4-5-6- rüya kışın ise enaz 2-3 rüya görüyorum neden acaba bende rüya göreyim aman astrala çıkayım isteğim yok.Zaten gösteren o rüyayı.
Bunu anlayan işte zengin olmak için dua eden bile ondan zengin olamıyor çünkü hem çaba sarf etmiyor çalışmıyor havadan gelsin zenginlik melekler gökten kasa kasa altın taşıyacak isteyenin evine hemde bolbol dua ve uygulama yapıp yan gelip yatıyor sonrada dualarım tutmuyor.
Son söz olarak isteğinizin dozajını ayarlayın çılgınca ihtirasla istemeyin derim.
Konu sahibi belki şunu diyecek benim isteğim yok aman rüya göreyim diyede senin yokda işte sitede açılan astral seyahat konusu kamyonla dolu.
|