Alıntı:
Karan33 Nickli Üyeden Alıntı
Selamünaleyküm anne isimi ve kendi isimimle fotoğraf olmadan bakım yaptırdım üzerimde büyü ve muska çıktı bakımı yapan kişi Seyda ama benim anlamadığım daha öncesinde yine güvenilir bir yere bakım yaptırmıştım hiç birşey çıkmamıştı her hocanın bakımda farklı görmesi gibi bir olay olabilir mi bakım yapan kişi sana içme ayetleri ve ömürlük muska yapmak gerek 50 sayfa yazılacak diyip 4 bin tl istiyor forumda ücretsiz bakım yapabilecek olan var mı veya burda bakım yapan kişi de birşey görmese aklım yine seydada kalacak ne yapmalıyım
|
Bildiğim kadarıyla iletmeye çalışayım. Öncelikle anne adı isteyen kişiler sizde hiçbirşey yokken dahi size bir varlık musallat edebilirler sörf tedavi ettim sizi diyebilmek için o yüzden mümkünse tek tarafa çalışan yani işlem yapmayıp sadece şifa olanı bulmanıZ lazım. İşlem yapmayamayandan kastım siz gittiniz ayırma işlemi yaptı öbürü gitti barışma işlemi yaptırdı gibi. İnternet üzerinden birçok uygulama yapan insan var çoğu dolandırıcı bir kısmı ise ilim sahibi fakat rahmani değil. Diğer zorunuza gelince üzerinizde bir varlık musallatı var mı büyük mü var ne yolla olmuş ne zaman olmuş nerede olmuş ve kim yapmış gibi soruların cevaplarını bu ilim sahibi herkes öğrenebilir kendi yöntemiyle. Fakat kim yapmış sorusunun cevabını size söylemez kin olmasın Allah'ın kulı belki zaman gelir tövbe eder diye. Şifa yöntemi değişir fakat rahmani olan kişilerin hepsi var ise var yok ise yok diyecektir bu değişmez. Bir diğer konu ise 50 sayfa diye birşey olamaz o işlem değil bireysel kitap olur ancak ve zamansız koruma diye birşey yok an içinde şifa bulursunuz fakat işem tazelernir ise tekrar sorun yaşamaya başlarsınız. Bknz. Hz Muhammed e büyü tutmazdı öyle bir durum olsa idi.dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.