Alıntı:
Hadid Nickli Üyeden Alıntı
Hocam dediklrinizin hepsinde haklısınız lakin artik bu toplumda rezillik denen şeyleri yapan kimsenin rezil olabilecegini sanmiyorum, ayni anda kaç kisi ile görüşen evli kadinlar-erkekler duyuyoruz toplum o kadar kabullenmiş ki bu durumun dina aşk yok mutlu degillermiş yok sadece flört vs diye güzelleniyor hatta bunlara yanlis diyenin dislandigini kaç defa gördüm. Velhasil toplumum ici çürüyünce bahsettigniz ornekler "normal" olmuş ne yazik ki
|
Bundan 10-15 sene evvel amerikadan bir haber okumuştum.Çürümüşlük zaten oralarda burdan fazla bizdede aynı olaylar yakında vuku bulur.Nasılmı.
Adamın biri amerikada işte değişik kadınalrla yatar yani nikah yok her gördüğünün vidasını sıkmış diyelim.
Bu tornavidası kuvvetli adamın çok sayıda çocukları oluyor değişik kadınalrdan erkek kız ama işte anneler farklı baba tek adam.Aradan seneler geçer çocuklar büyür birbirlerinden haberleri yok derken işte bu kardeşlerden bazıları kader buya karşılar ama birbirlerinden haberi yok ama kan çekiyor hesabı ve birlikte olurlar.Aşk sanırlar ama iş başka çıkar.
Yani cinsel ilişki yaşarlar.
Sonra bunlar araştırlar buyur burdan yak olur yani babadan kardeş oldukları ortaya çıkar.
İşte olmaz olmaz değil çürümüş kokmuş toplumlarda olan bu olaylar heryerde olduğu gibi burdada olmazsa ilerde bende bişey bilmiyorum.
bu olay işte yaklaşık 10-15 sene eveel amerikada oldu gerisini sen düşün hatta bazı adamlar tüp bebek bankalarına sperm veriyor işte o spermden çocuklar olur ilerdede aynı olay olma olasılığı olabilir derim.
|