Bu konu altına ben gördüğümüde yazarım hatta nette olan işte abuk sabuk haberler var abuk sabuk dediğim hiç aklına gelmeyecek ama ders çıkartılacak aldatma boynuzlama olayları.Bunları okuyunki hayatta bunlarda var diyin konunun ilk mesajında alıntı yaptığım kız gibi pembe bulutlar üstünde dolaşmayın.
Devir kötü kola dötü demişler kardeşler.Çünkü içimizde olan kötü kalpli olanlar aynı üstte verdiğim gibi karına kızına musallat olur sen ayakta uyurken her haltı yerler sonrada iş patlar adı çıkar al başına belayı olayı olur.Elalema arkanızdan davul çaldırmayın.
Karınıza-kocanız-kızınıza-çocuğunuza sahip çıkın işte sahip çıkmazsanız ilerde sizde haberlere konu olursunuz.NOKTA.
Sene 1989 o zamanlar 20 yaşındayım buraya bir kez yazdım gene yazayım o zaman başka dairede oturuyoruz o dairede bizimde sattık çıktık başka yer aldık.
Neyse altta daire ara ara kiracı değiştiriyor yani 1 sene oturan çıkıyor bazen 2 sen diyelim başkası giriyor.Derken 1989 da işte bir akşam gece saat 21 de bizim kapı zili çaldı açtım.Benim yaşlarda bir genç ayşe isimde kadın soruyor yok dedim biz tanımıyoruz o dedi ya sizin alt dairede oturmuş cebinden eski siyah beyaz 1 fotograf çıkardı baktım kadını tanıdım ama altta oturan 45-50 yaşından vardı.Resimde işte 25 yaşında genç hali.Dedim bu kadın altta oturdu doğru ama senin dediğin isim değil olay nedir dedim.
Bu dedi benim annem evden kaçtı çalıştığı yerde ustabaşı bunu kandırmış ve evi terk etti onu arıyoruz 3 senedir diyor.Kardeş dedim sana kötü haber vericem maalesef annen öldü diye biliyorum çünkü kadın dostu ile işte alt daireye taşındı 6 ay durdular sonra duyduk kadın hasta hastaneye kaldırıldı sonrada duyduk kadın öldü dediler ve adam evi boşalttı gitti.Yaklaşıkda 1 sene oluyor.Oda dedi işte biz arıyoruz 2-3 ev değiştirdiler.Neyse bu başladı ağlamaya zırlamaya ben nasıl bulacam valla dedim belediye mezarlıklar müdürlüğüne git zaten onun asıl ismi neyse onla gömülmüştür ama nereye hangi mezarlık çıkar.Neyse çocuk gitti.
İşte şimdi ne diyecem alta taşındılar millet bakıyor 45-50 yaşında karı koca rolu oynamışlar çocuk falan yok.Kadın ölüyor olay belli zaman sonra patlıyor.
Hele o zaman 1989 şimdi 2024 deyiz nufus istanbulda 20 milyon biri evden kaçsa istanbulda gelde adam ara bul bulabilirsen.imkanı yok.
Şeyh-ül Ekber Muyhiddin İbn’ül Arabi KS
|