Alıntı:
Severuz Nickli Üyeden Alıntı
Aynaya belli bir süre bakarak bazı dualar ve tertiplerden de istifade edilerek yapılan uygulama ve niyete göre ruhunuzun daha önceki bedenleri üzerinizdeki enerjiler auranız yada aynadan sizi görmek için gelen varlıkları görülebiliyor . Ben aynaya bakarken herhangi bir uygulama kullanmıyorum direk olarak aynaya bakıyorum . Aynalarla uğraşmış tecrübeli birine sorum şu aynaya bakarken gözlerim altın sarısı oluyor ve parlıyor ve aynadaki yüz bana pis pis sırıtıyor bunun almadı nedir acaba ?
|
O aynaya bakarken içinize de girebiliyorlar haberiniz olsun başınıza öyle bir bela alırsınız ki hayatınız kararır!
"aynadaki yüz bana pis pis sırıtıyor bunun anlamı nedir acaba?"
işte bunun anlamı bu musallat tehlikesi ile bizzat karşı karşıyasınız şu an kancayı takmak için harekete geçmişler bile! Kendiniz ve çevrenizdekilerin iyiliği için derhal bu uygulamaya son vermenizi tavsiye ederim. Bilincinizi, kontrolünüzü dahi yitirip cinni varlıkların kontrolüne geçme riski var. ve ayrıca @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca gibi sitedeki hocalara tedbiren bu durumu toparlamak için birşeyler yapmanız gerekli mi bence bir sormanızda fayda var!