Cinler Tebelleş Oldular
Hafta sonu köydeki evimizde idik. Geç yatmıştım uyumakta zorlanıyordum. Uyku ile uyanıklık arasında şuurlu bir vaziyette yatarken buldum kendimi. Kapri giymiştim. Odanın ve salonun kapısı kapalı camlarda kapalı. Odanın kapı tarafından SOL’dan yatarken bir rüzgar esiyordu acayip derecede pike ile iyice örtünüyorum ama rüzgar açıyor soldan soldan bacaklarıma vuruyordu. ‘’ La havle vela kuvvete illa billahil.” Okudum 3-4 sefer geçti sonrada kendimi yatağımdayken döner gibi hissettim Fatiha falan bir şeyler okudum o da geçti. En sonda yerde idim çömelmiş iki karartı biri sağ diğeri sol ayak bileğimden tutup çekmeye çalışıyorlardı. Arkamdan tutup kıskaca alanıda vardı. En son bir şey okuyamadım ama uyandım, korktum ve dedim bunlarla uğraşılmaz, annemin bulunduğu odaya geçtim orada yattım.3 felak 3 nas*okuyup*uyudum. Dertleri neydi anlamadım? Köyde bir keresinde de tek kalıyordum hafta sonu yine odanın birisine baktığımda içime acayip bir korku sarmıştı.
{Sen öyle hissetmişsindir, ateşin çıkmıştır üşümüşsündür diyedcekler hiç yazmasın.}
|