Alıntı:
maadkidd Nickli Üyeden Alıntı
Farazi olarak konuşuyorum , çok güzel bir konu ve bir o kadar da etkili bir yöntem. Bu durum topluca herkes aynı esnada yapsa bunu doğru bir şekilde ve İsrail'e yönlendirilse bu durum nasıl sonuçlanır? Çünkü ben açıkçası izleyemiyorum bakamıyorum dayanamıyorum orada şehit olan çocukları bebekleri gördükçe. Böyle bir uygulama varda yapılmıyor mu ? cesaret mi edilmiyor ? Yapılmak mı istenmiyor? İsrail gibi bir çok farklı devlet , cinleri istihbarat toplamak amacıyla kullanıyor ve saldırılar yapabiliyorlar. Hatta bu da yetmez gibi bazı ülkelerdeki çok büyük üniversiteler Büyücülük ve Okültizm bölümleri açılıyor. Üstelik dersleri de Arap ve İslam birliği enstitüsü'nde verileceği de ayan beyan açık bir şekilde söyleniyor. Peki gerçek islam ehli ne yapıyor , bir hiç ? Bence tarikatların , toplulukların ve gerçek tevekkül etmiş iman ehli insanların böyle toplumsal büyüklükte işlemler yapması gerekiyor , yok musallatlı mıyım aman evimde cin mi var muhabbetleri değil , sakın yanlış anlaşılmasın sözüm kesinlikle buradaki hocalarımdan ve meclisten dışarı , doğru olan yapılması gereken bu değil mi ? yoksa tarikat dediğimiz şeyler topluluklar %90'ı başka yanlış şeyler peşinde olduğunu düşünüyorum. İman insanın kendisindedir , toplumda değil , her kul kendi imtihanını verecek , aa bunlar Türk direk cennete diye bir durum söz konusu asla değil. Ama eğer ki doğru bir toplulukla birlikte , Hak yolunda büyük işler yapmak için bu yola baş koyulsa gerçekten omuz omuza bir mücadele ve bunun gibi uygulamalar yapılsa , dünya üzerinde bir pislik dahi kalmaz. Bence gerçek bir iman gücü ve imanlı bir toplum o zaman bir fayda eder bir anlamı olur. Diğer şekilde tamamen sıfır.
Benim gözümde gerçek MÜCAHİDLİK budur
|
Yapilmiyor derken nasil o kadar emin olabiliyorsunuz? Devletler askeri her operasyonu calışmayi acikca gostermiyor ki gosteremezde guvenlik zafiyeti olusturur.Hal böyleyken metafizik alaninda mucadele edenlerin kendini ifsa edip ne yaptigini acikca soylemesini bekleyemeyiz.Bazi ulkelerin blgi toplama ve saldirida kullandigini kndiniz soylemissiniz bunu engelleyen karsi bir guc olmasa idi sonuclari neler olurdu? Ama bunu da ehil olmayan herkesi dahil ederek yapamazlar nasil ki bnlerce ilkokul ogrencisini toplasaniz bir birlik askerle basedemeycekleri gibi avam kedimde buna dahil olamaz
Yapilabilecek olan dua ile ve eldeki sartlar dahlinde destek vermek , bunun icin insanlarin kendi hayatinin icindeki "bende musallatmi var ,vs." konulari ile de ilgilenip cozmeye calismasi gayet tabidir.