Alıntı:
RvP Nickli Üyeden Alıntı
7 gün riyazetli oruç tutup her gün akşam namazından sonra hiç konuşmadan şu isimleri 333 defa oku, yatsı namazından sonra abdestli olarak ve suratında kıbleye gelecek şekilde azcık uyu, son gün rüyada sana
bir cinni cemaat gelir, ellerinde meyveler vardır, o meyvelerden birini ye, sonra uyanınca o günün akşam namazından sonra yine hiç konuşmadan isimleri okuduktan sonra bunu oku:
اقسمت عليكم يا خدام هذه االسماء اال ما مضيتم الى فالن ابن فالن فى هيئتى وصورتى وخوفتموه بانواع العذاب وامرتموه ان يفعل كذا و كذا
Okunuşu:
Aksamtu aleyküm ya hüddame hazihil esma-i illa ma madaytüm ila fülan ibni fülan fi hey-eti ve sureti ve havveftumuhu bi enva-il azab ve emertümühü en yef-ale keza ve keza
Fülan yerine matlubun adını ibni fülan daki fülan yerine de matlubun babasının adını söyle.
Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.
|
Alıntı:
RvP Nickli Üyeden Alıntı
7 gün riyazetli oruç tutup her gün akşam namazından sonra hiç konuşmadan şu isimleri 333 defa oku, yatsı namazından sonra abdestli olarak ve suratında kıbleye gelecek şekilde azcık uyu, son gün rüyada sana
bir cinni cemaat gelir, ellerinde meyveler vardır, o meyvelerden birini ye, sonra uyanınca o günün akşam namazından sonra yine hiç konuşmadan isimleri okuduktan sonra bunu oku:
اقسمت عليكم يا خدام هذه االسماء اال ما مضيتم الى فالن ابن فالن فى هيئتى وصورتى وخوفتموه بانواع العذاب وامرتموه ان يفعل كذا و كذا
Okunuşu:
Aksamtu aleyküm ya hüddame hazihil esma-i illa ma madaytüm ila fülan ibni fülan fi hey-eti ve sureti ve havveftumuhu bi enva-il azab ve emertümühü en yef-ale keza ve keza
Fülan yerine matlubun adını ibni fülan daki fülan yerine de matlubun babasının adını söyle.
Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.
|
Farazi olarak konuşuyorum , çok güzel bir konu ve bir o kadar da etkili bir yöntem. Bu durum topluca herkes aynı esnada yapsa bunu doğru bir şekilde ve İsrail'e yönlendirilse bu durum nasıl sonuçlanır? Çünkü ben açıkçası izleyemiyorum bakamıyorum dayanamıyorum orada şehit olan çocukları bebekleri gördükçe. Böyle bir uygulama varda yapılmıyor mu ? cesaret mi edilmiyor ? Yapılmak mı istenmiyor? İsrail gibi bir çok farklı devlet , cinleri istihbarat toplamak amacıyla kullanıyor ve saldırılar yapabiliyorlar. Hatta bu da yetmez gibi bazı ülkelerdeki çok büyük üniversiteler Büyücülük ve Okültizm bölümleri açılıyor. Üstelik dersleri de Arap ve İslam birliği enstitüsü'nde verileceği de ayan beyan açık bir şekilde söyleniyor. Peki gerçek islam ehli ne yapıyor , bir hiç ? Bence tarikatların , toplulukların ve gerçek tevekkül etmiş iman ehli insanların böyle toplumsal büyüklükte işlemler yapması gerekiyor , yok musallatlı mıyım aman evimde cin mi var muhabbetleri değil , sakın yanlış anlaşılmasın sözüm kesinlikle buradaki hocalarımdan ve meclisten dışarı , doğru olan yapılması gereken bu değil mi ? yoksa tarikat dediğimiz şeyler topluluklar %90'ı başka yanlış şeyler peşinde olduğunu düşünüyorum. İman insanın kendisindedir , toplumda değil , her kul kendi imtihanını verecek , aa bunlar Türk direk cennete diye bir durum söz konusu asla değil. Ama eğer ki doğru bir toplulukla birlikte , Hak yolunda büyük işler yapmak için bu yola baş koyulsa gerçekten omuz omuza bir mücadele ve bunun gibi uygulamalar yapılsa , dünya üzerinde bir pislik dahi kalmaz. Bence gerçek bir iman gücü ve imanlı bir toplum o zaman bir fayda eder bir anlamı olur. Diğer şekilde tamamen sıfır.
Benim gözümde gerçek MÜCAHİDLİK budur