27.07.24, 19:32
|
|
Manevi
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 101 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Sparrow Nickli Üyeden Alıntı
Hocam konu açılmışken, daha öncede soran olumstu benzerlerini, peygam efendimiz s.a.v. haricinde diğer peygamberleri görmek(Hz İsa, Hz Musa gibi) ile ilgili de genel bir bilgi varmıdır.
|
Rüyanın durumuna göre değişebilir.
Alıntı:
maadkidd Nickli Üyeden Alıntı
evet tam o tepeyi çıktıktan sonra , Kabe'yi görüp çok mutlu olduk varcağımız yere sonunda ulaşmış gibi bir huzur bir mutluluk vardı , ona dönüp baktığımda öyle bir güzel gülümsemesi bakışı huzuru vardı ki , kelimeler yetmez anlatmaya , hiç gözümün önünden gitmiyor.
ikinci rüya için ise herhangi bir bakım yaptıramadım henüz , @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamız bakım yapabilmek için bazı süreçlerin gerektiğini söyledi ve onu bekliyorum, yaşadığım daha büyük sorunlar var şu an sadece , o konuyuda burada anlattım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ben bunun için herhangi bir dua veya uygulama hiç bir şey yapmamıştım , kendi kendine gelişen bir durum oldu. Az önce bahsi geçen konuda yaşadığım sıkıntılar vardı ve çok dua ediyordum kurtulmak için.
|
Tamam en kısa sürede bi baktırın kendinize.