Alıntı:
Merzel Nickli Üyeden Alıntı
İlk rüya için yüzünü tamamen gördün mü?
Sadece evet yada hayır de.
İkinci rüya sıkıntıya işarettir mertebenin düşeceğine ve arkandan kuyular kazılacağına işarettir ayrıca üzerinde büyüde olabilir.
|
evet tam o tepeyi çıktıktan sonra , Kabe'yi görüp çok mutlu olduk varcağımız yere sonunda ulaşmış gibi bir huzur bir mutluluk vardı , ona dönüp baktığımda öyle bir güzel gülümsemesi bakışı huzuru vardı ki , kelimeler yetmez anlatmaya , hiç gözümün önünden gitmiyor.
ikinci rüya için ise herhangi bir bakım yaptıramadım henüz , @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamız bakım yapabilmek için bazı süreçlerin gerektiğini söyledi ve onu bekliyorum, yaşadığım daha büyük sorunlar var şu an sadece , o konuyuda burada anlattım.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı:
Sparrow Nickli Üyeden Alıntı
Hocam konu açılmışken, daha öncede soran olumstu benzerlerini, peygam efendimiz s.a.v. haricinde diğer peygamberleri görmek(Hz İsa, Hz Musa gibi) ile ilgili de genel bir bilgi varmıdır.
|
ben bunun için herhangi bir dua veya uygulama hiç bir şey yapmamıştım , kendi kendine gelişen bir durum oldu. Az önce bahsi geçen konuda yaşadığım sıkıntılar vardı ve çok dua ediyordum kurtulmak için.