Alıntı:
maadkidd Nickli Üyeden Alıntı
Bu rüyayı daha önce annem dışında kimseyle paylaşmadım , fakat rüyanın tabirine çok ihtiyacım var.
Rüyamda sanki daha önceden su varmış fakat kurumuş ve toprak çatlak ve çöl karışımı bir alandaydık. Hz.Muhammed (S.A.V) büyük heybetli bir devenin üzerinde ben ise devenin ipini tutarak ilerliyorduk. Uzakta köşe bir yerde tahtadan bir evin içinde annemi gördüm ve bizi gördü , o esnada küçük bir deprem gibi bir şey oluştu , ben devenin ipi elimde ve bahsettiğim gibi uzun bir kurumuş , çatlamış , çölleşmiş bir toprak üzerinde giderken önümüzdeki tepenin hemen ardında Kabe'yi görüyoruz ve daha sonra o esnaya kadar hiç yüzüne bakmadım ve görmemiştim. Öyle huzur, güven verici bir bakışı vardı ki, bunu hergün hissediyor gibiyim gerçekte. O tepeden aşağı Kabeye doğru ilerlerken uyandım. Bu rüyanın tabiri nedir ? Hiç paylaşılmayacak bir rüya benim için ama gerçek bir cevap istiyorum.
-
Başka konu daha açarak kalabalık yapmayayım , başka bir rüyamda şudur;
Ayrı bir rüyada ise günümüzde yaşadığım şeylerden ötürü sık sık yaşadığım bir durum rüyalarımda. Koskocaman akıl almayacak büyüklüklerde yılanların bir alan içinde olduğu , ben tavanda asılı halde onları aşağıda görüyorum kapkaranlık bir oda gibi bir yerde birbirlerine dolaşmış şekildelerken aşağıya düşüyorum birden bire ama içlerine düştüğüm esnada uyanıyorum sürekli , aynı durum fakat çok farklı rüyalar da var.
Eğer açıklayabilecek , tabir edebilecek birisi varsa yardımlarını rica ediyorum
Bu arada rüyamda devenin ipini tutarak yön verende götürende bendim , oraya yazmayı açıklamayı unutmuşum belki bir farklılığı vardır diye yazmak istedim.
|
İlk rüya için yüzünü tamamen gördün mü?
Sadece evet yada hayır de.
İkinci rüya sıkıntıya işarettir mertebenin düşeceğine ve arkandan kuyular kazılacağına işarettir ayrıca üzerinde büyüde olabilir.