Onlardan üstün yaratilmamiz güçlü oldumuz anlamina gelmez güçlü olabiliriz anlamina gelir bence bu da ilimle fikirle tefekkurle ben bir baska erkege göre güçlüysem neye kıyasla güçlüyüm fiziki olarak mı akıl zeka olarak mı sosyal zengin biri olarak mı yani her yaratilanin birbirine karsi zayif guclu taraflari vardir onemli olan bir sıkıntı varsa zayıf olan taraflarımızı güçlendirmek inşallah yasadin durum cnlerden degildir bu konuda bu sitede akil verecek en son kisi benim aydemir abi dururken ne haddime ama acizanectavsiyem abdestsiz yatma ayetrl kürsiyi sık sık oku 7 cihete üfle her okuyusta la ilahe illa huuuu diye üç kere icine cok ca salavat getir bu site bulunmaz bir ansiklopedi gibi her duayi virdi oku evliyatullaha abdülkadir geylani hz ahmet rifai hz bahuddin naksibend hz muhiddin arabi hz her hangi bir tarikta baglilin yok sa istedine hepsine de olur aklina geldikce fatiha okuyup ruhlarina hediye et Allahtan bu mubareklerin himmetini dile sadaka ver ashabı bedir ashabı uhud sehitlerini sikca oku güzel seyler dusun izellikle yatarken odanda kuran ayet yazili tablolar olsun odani komple nas felak okuyarak temizle gereksiz ayna biblo resim gibi seyler odanda olmasın bu tavsiyem herkes icin sadece bu durumda olan lara degil yine de gecmiyosa doktora gitmekten de cekinme alim bir hocaya gitmekten de aydemir abi bu konuda ki tavsiyelerini son ben ce Allah seni cümlemizi her turlu ser kotulukten korusun insaallah
|