Artık işin içinden çıkamıyorum, başıma çok kötü şeyler geldi
Size kendi hikayemi anlatacağım , başlıyorum arkadaşlar.
Benim başıma çok kötü şeyler geldi dolandırılma gibi vs vs . toplam 200 bine yakın param gitti. Neyse velhasıl kelam para sorun değil yerine konur. Çevremdeki hiçkimseye bu durumu bahsedemedim aileme bile. Daha sonra benim annem ameliyat olmak zorunda kaldı ameliyatını yaptırmam için para gerekti haliyle sağdan soldan bildiğiniz para dilendim ve ameliyatı ilk Samsun'da olacaktı daha sonra iptal olmak zorunda kaldı ve ameliyat İstanbul'da oldu. Soranlara ben Samsundayım dedim çünkü ağzımdan bu çıkmıştı ve değiştiremedim bilmiyorum o an uğraşmak istemedim. Yalan 1 burada söylendi ve çok rahat bir şekilde söylendi. Neyse arkadaşım ile İstanbul'da karşılaştık hastane çıkışı ''hani sen samsundaydın'' dedi. Bana niye yalan söylüyorsun kaç yıllık arkadaşınım senin dedi. Yalan 2 burada söylendi öyle olması gerekiyordu dedim. Halbuki böyle olmasını gerektirecek bir durum yoktu. Annemi gördü tabi geçmiş olsun dedi ve benim çevremdeki arkadaşlarıma benim annemin İstanbul'da ameliyat olduğunu durumunun iyi olduğunu söyledi tabi haliyle arkadaşlarım bana kötü gözle bakmaya başladı ben olsam bende öyle düşünürdüm. Benimle doğru düzgün konuşmuyorlar bile. Geçmişten gelen borçlarım ile beraber 200 bin borcum var şu anda ve çevremde kimse kalmadı. Aradığım telefonunu açmıyor bile. Psikolojik olarak mahvoldum bittim. Hep o büyüyü bulmamız ile başladı bunlar. Hayatım tepetaklak oldu bildiğiniz. Herkesin gözündeki imajım yerle bir oldu. Allah katında da günaha girdim. Çalıştığım yere gitmek istemiyorum yüzlerine bakacak durumum yok. Dün intihar etmeyi denedim ama annem var yapamadım. İntihar atakları çok geliyor. Ne yapacağım ben bana bir çıkar yolu gösterin allah rızası için.
İntihar etmek istemiyorum ama oturduğum yerde hıçkırıklar içinde ağlıyorum böyle ölmek o kadar cazip geliyor ki bana.
|