Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Benimki sadece tahmin, gerçi bu işler tahmin ile olmaz biliyorum belki bir âlim hocamız cevaplar. Bence büyük sebebi haset, nazar kem gözden kaynaklı gibi geldi. Çünkü hiç evden çıkmadığım vakit mesela sabah öğle namazı. Hiçbir şey yok. Esneme yok. Ama akşam yatsı oldumu esne dur. Çünkü o vakitlerden önce dışarı çıkıyorsun geziyosun. Sonra kildiginda çok esneme oluyor. Disardayken kem göz nazar olma durumundan kaynaklanabilir mi acaba diye düşünmedim değil. Esneme şeytandır deniliyor. Kem göz nazarda da acaba bir baglanti kurulabilir mi bilmiyorum. Dediğim gjbi sadece bir tahmin, bir dikkatimi celp etti.
|
Kişiden kişiye değişirde.Benim yaşadığım ve % 99 emin olduğum bazen ara ara esneme gelir öğlen olur akşam olu yada ikindi vakti olur.Dediğim gibi % 99 eminim dedikodu ve gıybetten şüphenelirim.Zaten aradan 1-2 gece geçsin gıybet dedikodu edenide rüyada görürüm.Ordada derim geçenki esnemenin sebebi bu kişiymiş diye.
Namaz sonu duada
Allahım dostumda düşmanımda benim için ne istiyorsa diliyorsa benden önce onlara nasip et diye dua edin.
İşte bu dua bumerang gibi iyilik isteyene iyilik gider kötülüğünü isteyene aynen iade olur.
|