Imas hocam bu forumda tecrübe ettiklerim panelinde bir şey paylaştım orada bir bayan arkadaşım Allah razı olsun onunla alakalı sizden yardım aldı ve çok faydasını gördüğünü söyledi yaklaşık 6-7 seneden beri Hatta belki daha da uzun süreden beri ailemizle alakalı hep bereketsizlik var işlerimiz olur gibi olur yok Sonra bir sıkıntı çıkıyor elimize gelen para çok çabuk gidiyor kenara atamıyoruz tam feraha kavuştuk diyecekken bir sıkıntı oluyor Çekmediğim zikir kalmadı kendim 5 vakit namaz kılıyorum hacca gittim Elhamdülillah hiçbir ibadetimi aksatmıyorum lakin her ne olursa olsun Nerede gördüğüm şifalı dua varsa herkese faydalı olan dua varsa okuyorum ama biz de hiç faydası olmuyor en son ya Latif zikrini çektikçe elimdeki paranın çok hızlı bir şekilde gittiğini gördüm ben bolluk bereketlik dediniz olayı bir türlü görmedim Bunu da kimseye söylemek istemiyorum Çünkü varlığımızda şükredip sevinirken yokluğumuzda şikayet edersek Bunu sanki yaratanı Şikayet etmiş gibi oluyoruz Onun için konuşmak pek istemiyorum bunun ile alakalı bana yol gösterebilir misiniz Yardımcı olabilir misiniz gitmediğim Hoca kalmadı birisi üstümüzde bir iyi olduğunu söyledi öbürü yok dedi hepsi malum Ticaret yaptılar Biz de artık sık sık gide gide artık üstümüze Musallat mı oldu bilmiyorum bunun ile alakalı Bana yardımcı olabilir misin özel mesaj atamıyorum hocam
|