Bakım Sonrası Hislerim Güçlendi Nedendir ki?
Merhabalar 4 sene önce ikamet ettiğim yerde bir hoca buldum gittim evine bana okuyarak daire içine alarak bakım yaptı. Tabi bakım esnasında beni okumaya başladığı anda beni kendi kendime gülecek bir şey yokken bir gülme tuttuki sorma gitsin hocaya dedim cinler güldürüyor seni dedi; ömrümde hiç öyle gülmemiştim kendimden geçiyordum kısır kısır gülüyordum. Gülmeler ile bölünse de bakım nihayetinde bakım yaptı sende 3 varlık var demişti. Kronik şizofren halamı gösterdim ağır musallat dedi. Birazda muhabbet ettik sarıyordu hoca ile muhabbet. Evinde bazı vefkler v.s. vardı bir havas havası seziyordum evde. Derken eve dönderken otobüste dışarıda baktığımda insanlarda cin musallatı v.s. olup olmadığını hissediyordum garip bir hal peyda olmuştu bende sadece bakım ve okumadan sonra. Asıl mesele birde ne göreyim özellikle ülkemizde popüler bir hocaefendinin Youtube'den videosuna baktım ki acayip kuvvetli bir celp olduğunu hissettim hatta görür gibi oldum. Bende diyorum bu hocanın kitaplarını neden alıpta okuyamıyordum ve neden sözü bu kadar tesirli v.s. diyordum. Meğer ki kuvvetli bir celp varmış çok büyük ustalıkla yapılmış bir celp hemde öncesinde yine başka bir hocadan tedavi aldığımda hislerim bu kadarda olmasa da güçlenmişti o zaman zerre hissetmemiştim O hocada bir şey olduğunu.Diğer hocadan tedavi aldığımda daişyerimde tedavisi olmayan, sinir siteminde sorunlar olan sinirlendiğinde tepeden tırnağa kasılan arkadaşa baktığımda o an 8 cinni musallat olduğunu hissetmiş içimden kesin define işine girmiştir demiştim. Başka zaman muhabbet esnasında laf açtığımda define işine girdiğini öğrenmiştim.
Sorum şu özellikle ilk basettiğim hocanın okuması tesirli olduğu için mi hislerim geçici süre kuvvetlendi yoksa hocadaki mübareklerden birisi hissi yönden biraz akıl verip yol yordam mı göstermeye kalktılar yardım gâyesi ile. Birde bu hocanın konuşması değişikti bazen normal konuşuyor bazen cinlerin aksanı ile konuşur gibi oluyordu bir değişik konuşuyordu ne acayip hocalar var bu işlerde anlamış değilim...
|