Alıntı:
Havas Yolcusu Nickli Üyeden Alıntı
Bahsedeceğim bir demon invokasyonudur ve yapılacak olan işlem aslında demon Gremory'ye sığınmak, ondan yardım dilemektir o yüzden baştan söylüyorum eğer müslümansanız(ki muhtemelen müslümansınız) imanınızı tehlikeye atabilir tavsiye etmiyorum bilgi amaçlı okuyun.
NOT: Bu çalışmayı sadece erkekler yapabilir.
!-)Öncelikle ne yaptığınızın farkında olmanız lazım söz konusu bir demondur bu sebepten ötürü kesinlikle son derece saygılı olmalısınız ve birazdan bahsedeceğim sigili(mührü) düzgünce muhafaza etmeli sigilede saygılı davranmalısınız aksi takdirde başınıza bela alabilirsiniz.
!-) Demon geldiğinde hissedebilmek için göz perdenizin açık olması şart.
Malzemeler:
-) 4 adet turuncu mum
-) Bir tarot kartı olan tılsım ikilisi.
-) Çemen otu.
-) Çemen otunu yakmak için tüp.
-) Temiz kağıt.
-) Yeni alınmış kalem.
Zamanlama: Venüs gününün Venüs saati uygundur ayrıca çalışmanın 27-31 Aralık tarihlerine denk getirilmesi iyi olur.
Çalışma:
!-) Çalışma öncesinde güzelce temizlenin ve elinizdeki en güzel kıyafetleri ütüleyin ve giyin
1-) Sessiz ve temiz bir mekana geçin(mekanda hiçbir semavi dine ait bir şey olmamasına dikkat edin!)
2-) Aşağıdaki sigili kağıda çizin.
3-) Çemen otunu yakın, bittikçe yakmaya devam edin.
4-) Mumları sigilin etrafına koyun ve yakın.
5-) Masaya son olarak tılsım ikilisi kartını koyun.
6-) Bir dakika boyunca sigile odaklanın.
7-) Sigili aklınızda canlandırın ve hissedene kadar(bu saatler bile sürebilir sizin açıklığınıza bağlı) aklınızda canlandırmaya ve sürekli olarak "Gremory" demeye devam edin.
8-) Hissedince ona "Leydi Gremory" olarak hitap edin ve saygıda kusur etmeyin ve aşkla ilgili dileğinizi söyleyin.
9-) Ardından ona teşekkür edin ve çalışmayı sonlandırın.
|
Yaptığın hiç bir işte normal bir şey yok , nasıl havas yolcusu olabiliyorsun ? Havas cehennemin yolu değil , bu bilgileri kimden ne niyetle ne için edindiğin bile bilinmez ama , kendin yapamadığın hiç bir şeyi bir başkasına tuzak çukur kazma , mezarın olur , vebali kahrı saymıyorum bile