Alıntı:
Aslhnnn Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ediyorum ben çok iyiyim psikolog gelmene gerek yok ruhen hiçbir sıkıntı görmüyorum dedi bana, iftira iş sıkıntısı sende yaşamışsın ben hala yaşıyorum ne iftiralar ne hakaretler başlıklarından gördüm bende dua çok aradım hamzemedim sonra dedimki hiç kafama takmıyorum ben kendimi biliyorum ve şunu unutma o iftira atanlardan uzaklaştı isen bilki Allah uzaklaştırdı seni onlar kim bilir neler yaşayacaklar azıcık dirayetli ol, dik dur insanlar kötü ne yazık ki bol bol tövbe et geçmişin için bundan sonrası güzel olsun, vesvese gelir abdestli gez inşirah suresi oku hocalarımıza danış belki kendin çözemeyeceğin birşeyler vardır Allah var gam yok, 10 gün veriyorum sana 10 gün bu basit şeyleri yap bak bakalım dert edecekmisin artık yaşadıklarını.
|
Geçen gün hesabımı kapatmak için Vakifbank a gittim. 1 buçuk saat bekledikten sonra sıra bana geldi. Kıza hesabımı kapatmak istediğimi söyledim. Baktı Baktı bilgisayara abi senin bizde hesabın yokki dedi. Yanlış bankaya gitmişim meğer. O derece şaşırmış vaziyetteyim.. Yok benim anlamadığım 15 sene önce tabi tutulupta kazandığım sınava niye 15 sene sonra tekrar denk geldim. İlahi güç kaybetmemimi istiyor. Gerçekten kader diye bi şey varmi. Kader tercihini insanmi yapıyor. Kim daha bu dünyaya gelmeden zararına olacak biseyi tercih ederki. ( bu konu ile alakalı konu açacağım) kim kendi kaderini kötü olarak çizer. Hayatımız başkasının yazipta bizim oynamak zorunda olduğumuz bir oyunmu ,yoksa üstümüzde deney yapan bi bilim adamının deney tahtasindaki deneklermiyiz. Allah tan başka hiç bi şeye inancım kalmadı valla ama bu süreçte anladimki Allah tan başka herşey yalan...