Hiçbirşey düzelmeyecek kardeşim inan bana, düzelmeyecek çünkü Allah daha iyisini nasip edecek, çok özelimi yazıyorum öncelikle özür diliyorum kardeşlerimden hocalarımdan ama en ufak şeyde böyle kendini bırakmalarına insanların çok kızıyorum kan beynime sıçrıyor azıcık dirayetli olun ya,ben günahsa işledim çok cahildim, karnımda bir çocuğumla eski eşim boşandı benden, ailem sırt çevirdi o eşi seçmeyecektin diye, parasız pulsuz işsiz 9 aylık hamileydim evladım babasız büyümesin dedim geri döndüm bir senede 5 ev değiştirdim, avare gibi gezdim, yuvam yıkılmasın diye, onlar dövdü kapıya attı ben evladım için yuttum sustum, eşim şizofrenmiş sonradan öğrendim, hem fiziksel hem psikolojik istismarla şiddetle dolu 5 yıl geçirdim, ne sağlık ne psikoloji hiçbirşeyim kalmadı gidecek yerim yoktu sonra ailem yanımda olmaya başladı zulümden haberdar olunca bu seferde ailem ve benim canım tehlikedeydi beni arabayla ezmeye çalıştı, boğdu, saçlarımdan sürükledi, arabamı bıçakla baltayla paramparça etti en son elinde benzin evimizin kapısına dayandı dedimki ben öleyim çünkü çarem yok adam hasta olduğu için cezai hükmü yok, sonra ne oldu biliyormusun.Memur oldum atandım evladımla ailemi yanıma alarak başka şehirde sıfırdan hayata başladım, herşey düzeldimi hayır biz taşındık babam kriz geçirdi diyaliz hastası oldu tüm borçları bana kaldı hiçbir mal varlığımız yok ev kira tüm evi ben geçindiriyorum maddi olarak bitiğim, son iki aydır hastalandım büyü musallat vs. O sıkıntılarım başladı ama umursamıyorum çünkü biliyorum Rabbim benimle hiçbirşey düzelmedi herşey en başından daha güzeli oldu seninde olacak, ama dersen ki Haşa Rabbimden daha iyi bilirim intihar edeyim oda artık senin bileceğin iş. Birazcık inançlı biriysen her insan birşeyle imtihan olacak kimi eşiyle kimi evladıyla kimi malıyla kimi canıyla şükür et ki Rabbim seni sınıyor imtihan ediyor, Rabbim Firavuna baş ağrısı bile vermemiş derler biz seviliyoruz ve sınanıyoruz.
|