Alıntı:
EbuCureHa Nickli Üyeden Alıntı
Bilmeden Allah ın iradesine karşı geldim. Bana yardımcı olan kişi meğer büyü yapıyormuş. Herşeyi kaybettim. İşimden sevdiğimden arkadaşlarımdan oldum sagligimda gitti. Yapayalnız kaldım.Hic bi şeyin eskisi gibi olmayacağını duzelmeyeceginj biliyorum. Yapacağım hiç bisey yok elimden hiç bisey gelmiyor. İyice bittim sonları yaşıyorum gibi tükendim
|
Allahın iradesine karşı geldiğini düşünecek ve bundan pişmanlık duyacak kadar bilinçlisin kardeşim, aslında istediğin intihar etmek değil, yaşadıklarının geçeceğine karşı umudun yok, aslında umut her zaman var ama sen buna kendini duygularını inandıramıyorsun, insanlar dert anlatırken anlatmayı sevmem ama öyle yollardan geçtim öyle eziyetler yaşadım öyle dibe vurdum ki ben ama dedim ki ALAH İNSANA KALDIRAMAYACAĞI YÜKÜ YÜKLEMEZ, bir silkelen bir kendine gel, en başta şunu bil, Rabbim seni yaratmış ki kaldıramayacağın yüküde yüklemez o halde bu acizliğin isyankar halin neden inançlı bir kul olarak Rabbinin huzurunda bu halde olmayı kendine yakıştırıyormusun ?