Alıntı:
org15 Nickli Üyeden Alıntı
Instagram'da Tezcan Tüysüz diye bir kişi dua ve bazı zikir uygulamaları ile ilgili video paylaşımları yapıyor. Kişi reklamı gibi oldu biraz ama kaynak o olduğu için yazdım. 21 Kevser suresi abdestli okunup sağ tarafa yatıp uyumak ve niyeti üzerinde büyü var mı ve nerede olduğunu öğrenin diyordu. Normalde pek korku yaşayan biri değilim ama uygulama bir gece yaptım. Birkaç saat sonra beni öyle bir dehşetle uyandırdılar ki... Çünkü bir kaç hafta önce biraz büyüye girmesi olası bir celb denemiştim. Bir yöne sabit kaldım uyanınca ve telepatik bı şekilde önce kendin ne yaptın ona bir bak tarzı birşey zihnime mıh gibi çakıldı. Uyu şimdi dedi sanki ama bir kaç gece hep aynı zamanlarda uyandım durdum. Tekrar etmedim sonra ama yine bir ara yapmayı düşünüyorum. Bence terkip çok keskin. Yaşanan herşeyi burda anlatmak çok doğru olmayabilir ama siz verdiğim örneğin dehşetinden anlayın.
|
Böyle bir sonu aldığınız ve yaptiginiz celbin büyüye giren bir işlem olduğunu bildiğinizi göre yaptığınızı düzeltmeye çalışıp( yazmalı vs. Bir islemse) sonrasında tövbe etseniz çok daha güzel olur gibi