ben bu uygulamaya niyet ettim tutsu vs her sey hazirdi birinci gun okuduktan sonra sabah bi agirlik coktu uzerime kalkasim gelmedi ama bu durumlara alisik oldugum icin fazla umursamadim ikinci gun tutsuyu biraz fazla buhur ettirmistim hatirliyorum oda da ucusan seyler geldi boyle parilti gibi yani odaya ziyarete geldiklerini dusunuyorum her neyse gece direkt uyudum haberci ruyalar vs goruyordum ucuncu gun normal gecti diyemem cunku okumamam icin gorunmeye calisiyorlardi rahatsiz ediyorlardi zar zor olsa da okudum dorduncu gun hic bir sey olmadi tabi tutsuyu eksik etmiyorum besinci gune geldik artik korunma yapayim dedim ayet el kursi cemberi yaptim sonrasinda okumaya basladim tam ortalarina geldim soldan bi eleman duvar esiginden bana bir bakis atti 2 kulagim aniden çınladı.. normalde korkmam cok denemeler yaptim 3 senedir bu seylerle ugrasiyorum sonrasinda cok urperdim camlari actim tutsunun kokusu gitsin diye sabaha kadar zikir cektim ve bir daha da okumadim cok tehlikeli arkadaslar bu celbiye islemleri bu havas ilmiye ugrasacaklara tek tavsiyem ilk once cinleri gormeye rahatsiz edilmeye aliskin olun cesaretli degilseniz inan hic size gore degildir..
|