Alıntı:
NoFear Nickli Üyeden Alıntı
ben 11 günde nefsin mertebelerini geçeceğini söylemedim. bence konuyu saptırmayalım. anlattığın durum farklı. 3. gözün açılması durumu farklı. benim ustam olmadı. Kuranı-Kerimi arapçasını bilmem. sıradan bir insanım. ben nasıl açabildiysem. Rabbime şükürler olsun. ben sıradan bir kul isteğime cevap geldi ise.. herkes için aynı durum geçerli. kaç hoca gerçekten cinnileri görebiliyor, kaç hoca enerjiyi aurayı görebiliyor. kaç hoca ruhunu bedenden ayırıp yapması gereken işi kendi yapabiliyor. kaç hoca gerçekten cinnilerle konuşabiliyorlar. tek cin demiyorum. cinnelerle diyorum. (bu arada ben hocalık falanda yapmıyorum. kimse böyle bir talepde bulunmasın) herkes kendi kendinin hocası olsun. ben hocamı buldum. ama bu içinde bulunduğumuz alemden değil. sen diyorsanki bu dünyada illa senin öğrtmenin insan olacak ? ozaman dostum yanlış düşünürsun derim sana. Allah' tan sana yol gösterecek bir yoldaş iste. belki sanada gerçekleri görmek nasip olur. gören, konuşan, duyan birisi olarak şuana kadar karşılaştığım bir çok hoca tamamiyle safsatadan ibaret. bu konuya çok girmeyeceğim. (gerçek hoca çok çok nadir maalesef).
el alma konusuna gelince. el alma konusu "hadi gel ben sana el vereyim" demekle el alma olmaz. gerçek el alma bir kavimle çalışan bir hoca düşünelim. o kavim el verilecek kişiyi, o kişi farkında olmadan yetiştirir. bir süre sonra eğitimini aldıktan sonra sınava tabi tutulur. o kişi el almaya hak kazanmıştır.....
ama bu zamanda bu işler nasıl yürüyor biliyormusun. yanına bir cini veriyorlar yardım hesabı.... al sana el verdim. cinninin ehliyeti yada birşeyleri yapma yetkisi yok. boş işler bunlar boş.
ama sen kendi ruhunla alemlere yolculuk yapmaya başladığında. cinniler senin yanına yanaşmak için sıraya giriyorlar. iyiside kötüsüde. bu yüzden diyorumki cinnilerden ümit beslemeyi bırakın. kendi ruhunuzla birşeyler yapın arkanızda mubarekler olsun. yemişim cinnileri. Bizleri yaradan rabbim, elhamdulillah bizi üstün yarattı.
bu işi ciddiyetle yapan hocalar var. yok değil. onlarda kafalarına göre el veremezler. o hocanın bile el vermeden önce onay alması gereken yer vardır.
|
Peki bu kafayı yiyenleri nasıl açıklıyacaksin tek başına çabalarken birden gözüne görüntüler gelip siyiranlardan ne haber vereceksin. Tımarhaneler bilmedikleriyle uğraşmış insanlarla dolu
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|