Alıntı:
NoFear Nickli Üyeden Alıntı
Sana bedava bir yol öneriyorum. bu işler maddiyat ile olmaz. gerçekten 3. gözünü açmak istiyomusun, gördüklerini, yada yaşadıklarını kaldırabilecekmisin. yaptıklarının yan etkilerini, ailene yada sevdiklerine karşı yaşayacaklarını kaldırabilecekmisin. "Maddi Olarak Her Türlü Arkasında Dururum Şimdiden Allah Razı Olsun" bu cümlen ile zaten niyetini bozmuşsun. umarım kalbinden değilde çaresizlik duygusu nedeniyle yazmışsındır. neden Allah'ın insanalara verdiği zaten var olan bir beceriyi aktif etmek için kulları aracı kılıyorsunuz anlamıyorum. ve bu duruma çok sinirleniyorum. el almak kadar saçma bir durum yok. el almak demek. var olan bir cinni nin kabilesinden başka bir cinniyi kendine musallat etmek demek.
her kim olursa olsun garantili bir yol var. yaparsan bedavadan açarsın ve el almana gerek kalmaz mübarekler direk yardımcı olur. perşembe akşamından başla her gece 00.00 dan sonra bir saate yalnız karanlık bir oda da 1000 adet eyetel kursi oku. her 100 adet de bir yine 100 adet salavat getir. bu duruma 11 gün devam et. sana devam etmen gereken söylenir. 11 gün sonunda birşey olmuyorsa şuanki haline bir sonuca varamazsın. önce arınmanın yollarını bulmalısın.
|
gece 12. den sonra 1000 ayetel kursi
dakikada 2 tane okusa 500 dakika yani 9 saat araliksiz tek abdestle hic kalkmadan okuyacak, sabah namazida gitti,
fakat şu var en iyi okuyanin bile 200 fen sonra dili sürcmeye badlar 500 den sonra dili şismeye baslar, 800 e varabilirse ne dil kalır ne ses ne soluk
iyi hesap...
İmamı Şafi ra.
|