Alıntı:
Alieren Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba saygıdeğer arkadaşlar benim sorun ve sıkıntım vardı sizlere danışacaktım son yıllarda yaşadığım bereketsizlik nedeniyle yaptığım bir zikir vardı Çok kişi de gördüm duydum ve ben de denemek istedim ya Latif zikrini Sabah namazından Yatsı namazına kadar kıldığım bütün namazlar sonrasında 129 defa çekip ve Niyet ettim ben bunu yaptıkça tam tersi elimdeki bolluk para daha çabuk şekilde elimden gitti ve bereketsizlik oluştu bunu bırakmak istemiyorum Ne de olsa Yaradanın ismi olduğundan bir zarar olmaz ama bende bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum Daha bunun gibi birçok sıkıntım var Sağlık sıkıntım ama ne Allah'a isyan ediyorum ne de etrafıma yaratanı şikayet eder gibi bir sesimi yükseltiyorum Şu an burada sizlerle paylaşmak istedim bununla alakalı Fikri olan bilgisi olan kardeşlerimin cevap yazmasını bekliyorum ve rica ediyorum Allah'ın selameti üzerinize olsun
|
Ya Latif zikri yüksek sayılarda hacet için okunur
Rızık için Ya Fettah Ya Rezzak zikri çekilir iki zikrinde ebcedine bakarak çek. Birde Kadir suresini her gün niyetini belirterek 41 defa oku. Aynı şekilde Amenna Resulünu da oku.
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|