Alıntı:
Amaralowers Nickli Üyeden Alıntı
Herkese hayirli gunler. Siteye danismak icin girdim. Ben 3 yildir duzenli olarak buyu goruyorum ruyamda. Bir hocamiz geldi. Allah rizasi icin 5 kurus bile almadi. Esimle bana islem yapti ve evde buyu var su mezarlikta dedi gidip cikarmamiz gerek dedi biz gittik ve bulduk büyüyü. Eve gelip actik kanla muhurlenmisti. Hoca tavuk kesmemizi istedi. Bi psrcasi daha var dedi. Ve beni bayan havascı bir hocanin mühürleme yapmasi gerektigini soyledi yikamasi gerekmis. Kim nedir kim gercek ilim sahibidir bilmiyoruz. Nolur bize bir akil verin. Cok genciz heder olup gitmek istemiyoruz. Yardimci olun lutfen buradan akil verecek ilim sahibi kimseler illaki vardir. Normalde büyü bulundugunda akarsuya atilirsa bozulur derler
|
tam bir sarmal islemi, filan yerde büyü var onu al gel, ben para almıyorum bu islemden ama mutlaka bir kadin havascı yapacak islemi( kadın havasci olmaz)
sonra kadin havasci bulunacak tabi sizde bankamatik olacaksiniz
buyü akarsuya atılınca bozulur derler, çok yanlis bir anlayiş...
birde şu bulunan büyünun resmini atarsanız görurduk ne büyusü imiş...
İmamı Şafi ra.
|