Alıntı:
ferhat123 Nickli Üyeden Alıntı
Amik ovasi 3.dunya savasinin başliyacaği yer.
Bana öyle geliyor ki şu an zaten hatayda türk azinlikta.orada bir kargaşa olacak.ruslarla kotu olmamiz da ya buradan ya boğazlardan olur.rus turkiyeden çok suriyeyi sececektir.
Ama öncesinde Ruslar avrupayla bir sorun yaşarsa onların üstünden geçmeden bize dokunacagini sanmiyorum.ruslarin avrupayla kötu olmasi bize göre daha müsait. Sert bir millieytcilige sahipler. turkler avrupada cok fazla ne avrupa ne türkiye kötü olmamak istememesi bu sebeblerden sadece bir secenek.ve rusyaya gore daha yumuşak bir politikamiz var avrupayla.
Turkiye ilk başta yunanıstanla kızışabilir.ama bu daha çok hava savaşı kısa soluklu olur.
Ruslar avrupayla kötü olursa bogazlari kullanmak ister biz izin vermeyiz.kötu oluruz.
Evet biz kolay lokma degiliz.ayagimizi almak isteyen ayagimizi belki alır ama kolunuda bırakır.
İranla tarihten bu yana asla bir yarar görmedik
görmeyizde.
Abd de irana girmek ister. Ona müsaade vermezsek oda bizle kötü olur.izin versek zaten sıra bizde.
Yani tespihin başi u boncuk boncuk dökulmeye başlar.
Tüm bunlar olurken ne olur mülteciler olmasin ordumuz eski ayarlarina geri dönsun.10 devlet yıkamaz.
Yoksa cephedeyken kendimizi ayrica ic kargasanin icinde buluruz.
Turkiye herhangi bir yerde tek cephe savasa girse bile en tehlikeli yer bence kıbris. Ilk etapta hepsini almak isticeklerdir.kıbrıs akdeniz sahilinin kalesi.bunu en iyi ingilizler abd israil biliyor.
|
Orada "
u" kelimesi yazmıstım ama gülücuk ifadesi gelmis bende anlamadım.