Alıntı:
huzeyf Nickli Üyeden Alıntı
Selamın Aleyküm, Uzatmadan direk yazıcağım.
Kahhar esmasıyla bedendeki cinniyi öldürmek için okumam o gece yakaza aleminde dayak yemem
Zihinime sadece ama sadece cinsel içerikle karışık cümleler gelmesi ben yapmıyorum
Pışt sesleri etraftan
Şah damarı kısmının ağırlaşması ve benim acaba şah damarım mı tıkandı diye düşünmem ( yerleşmiş olduğu yer ) ( şuandada var sanki birisi eliyle sıkıyor ve çekiyor )
Başımın şişmesi sürekli ( 2. varlığın olduğu yer)
Sürekli panik atak ( etrafımda var olduklarını hissetmem )
Sese duyarlılık ( küçük büyük sürekli korkuya sebep oluyor )
Rüzgarsız yerde açılan kapı bizden birisi açtı zannetmem o kadar belli bir düzende açılması
Herşeyi birleştirdim ve sonuç olarak benim Allah’a inanmama rağmen durdurmaya çalışsamda başkası konuşurcasına aklıma sürekli yok lafı gelmesi
Rica ediyorum Allah rızası için gerçekten bakım yapan birisi baksın eğerki böyle bir ilme sahip olup Allah rızası için bakmayan olursa ve sırf önemsememesi yüzünden imansız ölürsem ( bu varlıklar yüzünden ) bu konuda Allah’a şikayetçi olucağım.
|
bir yontem var dene istersen git taze bir abdest al iki rekat hacet namazi kil sonra Necm 58 ayeti 1153 kez oku her 100tamamlaninca Allahtan okumus oldugun ayetin hurmetine derdinin giderilmesini iste insaAllah faydasini gorursun yapmadan oncede biraz salavat oku