Alıntı:
Distress Nickli Üyeden Alıntı
Half life 1'i oynadıysan sana bu cern deneyleri hakkında bir ipucu verebilir,bu oyunlar boşuna yapılmış oyunlar değil.Oyunun ilk sahnesinde karakter makineye bir altına benzer taşı götürüyor,sonra makine patlayıp bütün öbür alemin varlıkları dünyaya çekiliyor.Bu sana birşey hatırlattımı ? Heralde yecüc mecüc olayıda böyle olacakmış gibi bir hisse kapılmıyorumda değil.Ayrıca nasa kocaman bir yalan makinesidir.Marsa gittik diyerek devon adasını,aya gittik diyerek havuzun altında çekim yapılması gibi görüntüler var,hatta bu konuyla ilgili bir konu açmıştım ismi Buz Duvarları.Bize son 100 senede öğretilenleri unutun,hepsi yalan.Aya gidilmedi.Gökkubbe aşılamadı.nasanın yaptıkları bu yalan çekimler,Kuranda gökkubbeyi aşıp gidemezsiniz ayetini çürütmeye yönelik çabalarıdır.Gezegenler uzay boşluğunda değil,göğü saran kubbenin arkasındadır.Dünyada zemin düzdür,dünyayı kaplayan kubbe şişik olduğu için yuvarlak sanılmaktadır.Solid dome örneği ve camilerin yapısı buna en iyi örnektir.
|
Olabilir abi herşey olabilir merak duygusu bir şeyleri araştırmak çok güzel bir şey söylediklerim illaa kesin doğrudur demiyorum okuyup fikirlerimizi saygı sevgi çerçevesinde paylaşıyorum