Alıntı:
Cazgircinx Nickli Üyeden Alıntı
Evet. Kardeşim biraz beni üzdünüz. Sizi ilim ehli sanırdım yanılmışım maalesef.
Bir istihare yapsanız Allah a sorsanız gerçeği apaçık görürsünüz. Günümüzün tarihi tarih değil. Değiştirilmiş tarih. Yanlış anlama Atatürkü tarikatlar cemaatcilar ve dogudaki kürt kardeşlerimizin içinde yaşayan ermeniler sevmez. Gerçek Müslüman Allah'a sormadan bir mümine iftirada bulunamaz. Aklı olan Allah’a sorar. Allah'a gerçekten düşmanmiydi yoksa iftiralarmi atılmış adam cepheden cepheye koşmuş düşmandan başını kaldırıp yurtla nasıl ilgilensin. Sana tek bir şey diyemem aklını kiraya vermek yerine onun bunun lafına bakmak yerine sana tavsiyem git Allah a sor kainatı yaratan alemleri yaratan biricik Allahımıza sor. Ben burada başka söz söylemeyeceğim. Allah'a sor. Allah'a sor. Bende senin gibi düşünüyordum. Gerçeği rabbim gösterdi hamd olsun. Allah'a sor. Bak cebir daha diyorum beynine kazı Allah'a sor.
|
rüya ile amel olmaz atatürkün cehennem ehli olduğuna dair istiharelerde bunu ne yapıcaz
atatürkü Türklerde sevmiyor sabatayist yahudiler ve kripto ermenikler sever
atatürk mü mumin senin aklın hiç mi yok islama verdiği zararlarları hiçmi bilmezsin
hangi cepheye koştu ya girdiği bütün savaşları kaybetik uyanın artık bu masaldan
ilk giridği savaş tarblus garp kaybetik
balkan savaı bolayır cephesi 6 bin türk askeri şehit 18 bin gaziye neden oldu
1 dünya savaşı filistin cephesi 65 bin Türk askerinin şehit olmasına neden oldu
kurtuluş saavaşu 9 bin şehit verdik ve sadece 500 yıl vali ile yönettiğimiz yunana karşı birde sonuç ne
yunan başbakanı venizlosla meclis açıp partiler yaptı biz kime karşı savaştık ee atan ingilizlerle anlaştı vatanı sattı zaten ingiliz valisi olmak istiyordu oldu da benim tarih sayfa ve gruplarım var ve atanızın Türk ve İslam düşmanı olduğunu her alanda paylaşıyorum
belam baura da yanlış istihare yüzünden kafir oldu ilim bilmezsen böyle şeytanların oyuncağı olursun
Alıntı:
Karamanoglu16 Nickli Üyeden Alıntı
O üslubunu düzelt karşında kenar mahalle arkadaşın yok ayrıca kimden bahsediyorsun sen Darwin mi Şengör mü Atatürk mu?
|
atatürkçüleri arkadaş edinmem zaten atan için diyorum