Alıntı:
Xtreme Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba. Yaklaşık 10 seneden beri ağır dikkat problemleri yaşıyorum. Hiç bir piskiyatristin verdiği ilaç, çözüm olmadı Kendimle bağdaştıramadığım bir sürü tehşis aldım. En mantıklı tehşisi bir nörolog koymuştu : Atipik Piskoz...
Cin, en çok kafa ve boyun bölgeme musallat oldu. Arada bir kafamı, kollarımı, bacaklarımı sallıyor. Müslüman değildim, artık 2 haftadan ber müslümanım. 5 vakit namaza başladım. Namaz esnasında rekatları unutturuyor, kolumu bacağımı sallıyor. Zor kılıyorum. Nas,Felak,Ayetel Kürsi haricinde başka ne yapmamı önerirsiniz. Mesela El Fettah iyi bir zikir mi? Şimdiden teşekkürler.
|
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin sitede zurriyet ağacı tövbesi var önce onu yapın sonra 6 gün sabah ve akşam 1 er kez Hizbul sakran okuyun bu süre zarfında 6 gün içinde de 50 mesaj hakkınızı doldurup site hocalsri ile özelden iletişime geçin şimdilik Esma zikri çekmeyin