14.07.24, 00:58
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
edullezi Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi Allah razı olsun ilminizi arttırsın ilk günü tamamladım, ben okurken kolaylık olsun diye sizden habersiz düzenledim hakkınızı helal edin özellikle ayetlerdeki mahreçler için. İnşallah hata yapmamışımdır düzeltirken.
Gece saat 22den sonra abdest alınır. Gusül olursa daha evladır.
-1 kez Cin suresi okunur
-2 rekat hacet namazı kılınır.
İlk rekat Amenerrasulu 2. Rekatta 3 ihlas okunur.
-3 kerre(Niyet ettim Allah rızası için Dünya ve ahiret saadetine ermeye) niyet edilir.amacınız ne ise niyetinizi kendinize göre yapınız.
-Besmele çekilerek Yasin okunmaya başlanır. Yasin i şerifte 7 mübin durağı vardır. Bunlar:12,17,24,47,60,69 ve 77, ayetlerdir.
- Her mübine geldiğinizde vereceğim ayetleri baştan sona 3 kere okuyunuz ve Yasini bu şekilde bitiriniz. Buna en az 9 gün devam edilmelidir. Dileyen istediği kadar devam edebilir.
Mübin duraklarında baştan sona 3kere okunacaklar:
وَمَا تَشَاءُونَ إِلَّا أَنْ يَشَاءَ اللَّهُ
Ve ma teşaune illa ey yeşaallah
وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُواْ لِي وَلْيُؤْمِنُواْ بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ
Ve iza seeleke ibadi anni fe inni garibun ucibu da’veteddai iza dean.Fel yestecibu li vel yu’minu bi leallehum yerşudun.
اللَّهُ لَطِيفٌ بِعِبَادِهِ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ ۖ وَهُوَ الْقَوِيُّ الْعَزِيزُ
Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz
وَأَنكِحُوا الْأَيَامَى مِنكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَإِمَائِكُمْ إِن يَكُونُوا فُقَرَاء يُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ
Ve enkihul eyama minkum ves salihine min ibadikum ve imaikum, in yekunu fukarae yugnihimullahu min fadlih, vallahu vasiun alim.
إِنَّهُمْ لَهُمُ الْمَنصُورُونَ
İnnehum le humul mensurun.
وَوَجَدَكَ ضَٓالًّا فَهَدٰىۖ وَوَجَدَكَ عَٓائِلًا فَاَغْنٰىۜ
Ve vecedeke dallen fe heda. Ve vecedeke ailen fe ağna.
الَّذِي لَهُ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَاللَّهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ
Ellezî lehu mulkus semâvâti vel ard, vallâhu alâ kulli şey’in şehîd
وَاللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ
Vallahu zul fadlil azim.
ذُو الْعَرْشِ الْمَجِيدُ
Zul arşil mecid.
فَعَّالٌ لِّمَا يُرِيدُ
Fa’âlun limâ yurîd
|
Paylasandan da sonra bunu toparlayip tekrar tpaylasandan da emekleri icin ALLAH ( C.C) razi olsun
|