Alıntı:
kimbilir Nickli Üyeden Alıntı
Buyrun alabilen varsa alsın o zaman. Ben seçim yapmadan, istekli ve inançlı olmadan söylüyorum. Musallat alma bahanesiyle, çakraları kapatma, yetenekleri alma vb. maneviyattan gelen şeyleri alarak yapacaksanız ben bunuda kabul etmiyorum.
Bunlar gidince etkiye tepki olmayacağı için musallatlıymışım gibi görünecek zaten.
Bakalım kim doğruyu söylüyor.
Bu arada sorular hala orada cevaplayan yok.
|
Telepatik gücün gelişmiş olabilir. Çoğu ikiz telepatiktir ve ayrı olsalar da ikizinin tehlikede olduğunu bilir. Bazen bir ikiz diğerinin acısını hisseder. Birçok araştırma bazı otistik savantların çok telepatik olduğunu ortaya koymaktadır. Farklı parapsikolojik deneyimler yaşayabilirsin.
‘’Tüm gerçekler üç aşamadan geçer: Önce alay konusu edilir. Sonra şiddetle karşı çıkılır. Nihayetindeyse tartışmasız kabul edilir.’’
Arthur Schopenhauer, 19. Yüzyıl Alman Filozofu
Mesela bir olay ABD hükümeti yirmi yılı aşkın süredir lazer fizikçileriyle ‘uzaktan izleyiciler’ denilen insanların uzak yerlere ‘zihinlerini gönderdiği’ geçmişte günümüzde ve gelecekte ne gördüklerini tarif ettikleri bu kişilerin başarılarının 2017 de halka açıklanan CIA belgeleriyle başka kaynakların yanı sıra doğrulanan bir program yürütülmüştür.