Alıntı:
kimbilir Nickli Üyeden Alıntı
Evet böyle bir etki var. Ancak ben çok daha ilginçlerine denk geldim. Ve deneyde yaptım. En kuytu en köşe yerlerden bir kişiye bakıp kontrol ettim nasıl olduysa sanki biri uyarmış gibi gözlerini dikip irkilmiş bir şekilde bir anda bana baktı. Baktığı yerden kendi olduğum yere baktım ve sadece kafamın belki bir kısmı görünüyordu. Ayrıca bu kişiyle alakalı neler yapabildiğini anlamak için kafamda bir düşünce oluşturdum ve aradan birkaç saniye geçmeden beliriverdi. Kesin sonuca varmak için 2 kez denedim 2 seferdede aynı. Bildiğin düşünce okuyor. Hadi gel inandır☺️
Mesele bunu burada açıklamaya çalışmakta. Evet yalanlardan ötürü artık psikolojim bozuk.
4 soru var sadece biri açıklanmışsa burada kimler kimlerle beraber sorusu ortaya çıkıyor.
Galaktik konfederasyon saçmalığıda var. Işık işçisi vb gibi birçok grup var ve dinlerde bu gruplardan biri. Hayatım boyunca bir ton fedakarlık yaptım hepsi böyle saçma birşey için mi öğrenmek istiyorum. Kimsede kusura bakmasın artık öyle bir hale geldiki birkaç yıl önce yaptığım fedakarlıklar bugünü ve ilerisinide etkiliyor.
Bahsetmek istediğim şey içgüdülerime mi güveneyim yoksa gerçekleri değiştirmeyen bu şeylere mi?
|
Fazla düşünmeye gerek yok musallatlısın ve piskolojisi baya bozmış durumda..
Düşüncemi okuyor aklımı okuyor gibi şeylerde musallat sakral çakranı açmış aşırı çalıştırıyor yada senin böyle bir korkun fobin var seni buradan vuruyor gider karşı kişinin karine söyler o bulunduğu kişiye aldığı bilgiyi verir ama bunların hepsi musallattan gelen oyunlar..
2 seçeneğin var ya tedavi olacaksın alınınca çakralarında normal hale gelir yada ispiyonlama olayı sona erer yada korkunu yeneceksin kendin buradan vuramayacak..